mellon ygeias

Καλωσήρθατε

Στο μέλλον της αισθητικής

ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ

Γιατί Μέλλον Υγείας;

Στην ιδιαίτερη απαιτητική εποχή που διανύουμε τα πρότυπα ιατρικά κέντρα αισθητικής Mellon Ygeias έρχονται να διασφαλίσουν το μέλλον της ομορφιάς σας.

Μια εξατομικευμένη προσέγγιση, εντρυφώντας σε κάθε προσωπική σας ανάγκη, συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής και κοσμητικής ιατρικής, προσφέρουμε προγράμματα που σας εξασφαλίζουν αποτελέσματα που διαρκούν, ικανοποιώντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογιών συνθέτει υπερσύγχρονες θεαρπείες αισθητικής, ανάπλασηα, αναδόμησης και ανανέωσης που αναδεικνύουν την ομορφιά και τη λάμψη σας, προάγουν την ευεξία και δημιουργούν για εσάς ένα νέο μέλλον με υγεία και ευζωία.

Γιατί το μέλλον της ομορφιάς δεν τελειώνει ποτέ.

mellon ygeias kai omorfias
Ο χώρος μας
contacts-img1
Το προσωπικό μας
unnamed (8)
Θεραπείες μας
beplastic_img_09.jpg
Παραδείγματα
Καταρτισμένο προσωπικό

Καταρτισμένο προσωπικό στο μέλλον υγείας και ομορφιάς όλοι οι εργαζόμενοι θεωρούνται ισότιμα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και έμπιστοι συνεργάτες και τα 15 μέλη μας έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας και διακρίνονται από ευγένεια σεβασμό προς τους πελάτες μας. Η συμβουλή υγείας είναι πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για τις νέες τάσεις και να σας προτείνουν λύσεις που αφορούν την υγεία και την ομορφιά μέσα στο πνεύμα της εποχής.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Aκολουθούμε πάντα στοχευμένες ενέργειες αξιολόγησης και βελτίωσης των Συστημάτων με συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές εξωτερικού ώστε να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά πάντα με την καλύτερη δυνατή επίτευξη του στόχου μας.

Ποιότητα και σύγχρονες προδιαγραφές

Ποιότητα και προδιαγραφές ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με συνεργασίες από τους κορυφαίους παγκόσμιους οίκους ομορφιάς και υγείας μας εξασφαλίζουν την τήρηση τοπίων υψηλών στάνταρ του χώρου.

Άμεση εξυπηρέτηση και φροντίδα

Άμεση εξυπηρέτηση και φροντίδα μέσω της πλατφόρμας μας έχουμε εξασφαλίσει live διάγνωση άμεση δηλαδή διάγνωση και συνεχή προτεραιότητα σε περιστατικά που χρήζουν αυτής ώστε να προλαμβάνουμε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες σας

MANIATEAS MELLON YGEIAS

ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη Λακωνίας. Σε ηλικία 18 χρονών εγκαθίσταται στην Αθήνα για νασπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται ως σερβιτόρος, πωλητής βιβλίων και οδηγός. 

Πολύ γρήγορα χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο και τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις και εμπειρίες του ιδρύει τις εκδόσεις Ηλίας Μανιατέας με τιςε ξαιρετικά επιτυχημένες σειρές βιβλίων, όπως η εγκυκλοπαίδεια Δομή, οι χρυσές συνταγές ενός αιώνα του Νικόλαου Κ Τσελεμεντέ, η Ιατρική οικογενειακή εγκυκλοπαίδεια ομοιοπαθητικής που βρίσκονται μέχρι και σήμερα σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με γνωστούς εκδότες καθώς και με τις μεγαλύτερες εφημερίδες της εποχής.

Η έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτείνεται σε πολλαπλούς τομείς, στην εκπαίδευση (φροντιστήρια Ορόσημο), στην Ναυτιλία στην Εστίαση  αλλά και στον τομέα της Υγείας οπού διαπρέπει οραματιζόμενος ένα καλύτερο μέλλον για τον χώρο. 

Φέρνει τον πρώτο Μαγνητικό τομογράφο στην Ελλάδατο 1985 και ιδρύει το κέντρο Μαγνητική Τομογραφία το οποίο και εξελίσσεται αργότερα στο σημερινό όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, ενώ συστήνει στη συνέχεια στο ελληνικό κοινό την πρώτη κάρτα Υγείας και το Yγεία online.

Σήμερα στα κέντρα Μέλλον Υγεία  πιστοί στο όραμα του ιδρυτή, φτιάχνουμε το δικό σας προσωποποιημένοπρόγραμμα υγείας και ομορφιάς, συν-δημιουργώντας το νέο λαμπερό σας αύριο.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 21.00

Άμεση Επικοινωνία

2182180283

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση.

Τελευταία νέα

Λάβετε πρώτοι νέες προσφορές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

  Κάρτα
  Ομορφιάς

  Μάθετε περισσότερα

  Τι λένε για εμάς

  Άριστη περιποίηση αναζωογόνηση ψυχής και σώματος , άμεσα αποτελέσματα, τέλεια εξυπηρέτηση. Μπράβο!!
  Elena Gerarhaki

  Κλείστε ραντεβού μαζί μας για άμεση ενημέρωση

  Ελάτε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.