ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Με την υπογραφή του Μέλλον Υγείας

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (RF) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης στον τομέα  της αισθητικής δερματολογίας.

1. Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Ραδιοσυχνότητα (αριθμός ταλαντώσεων στη μονάδα του χρόνου) ονομάζουμε τη συχνότητα εκείνη η οποία βρίσκεται μεταξύ 3kHz και 300 GHz, και της οποίας το φάσμα βρίσκεται στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

2. Ποιά η διαφορά μεταξύ των ραδιοσυχνοτήτων και των laser στη δερματολογία;

Ραδιοσυχνότητες: Θέρμανση ιστών απευθείας με βάση τις ιδιότητες του ιστού

Laser: Θέρμανση ιστών μέσα από την εκλεκτική απορρόφηση από χρωμοφόρα.

3. Ποιες είναι οι εφαρμογές των ραδιοσυχνοτήτων στην αισθητική δερματολογία;

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν ένα καλό θεραπευτικό κλειδί για βελτίωση αισθητικών προβλημάτων όπως:

 • Σύσφιξη του δέρματος στο σώμα (αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση λόγω απώλειας βάρους ή ηλικίας) καθώς και στο  πρόσωπο (βελτιώνοντας τις λεπτές ρυτίδες  και το  περίγραμμα)
 • Μείωση του τοπικού πάχους
 • Βελτίωση της υφής του δέρματος με όψη φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδας)
 • Βελτίωση των ουλών της ακμής (Fractional RF Microneedle_RF Pixel)

Με τον όρο χημικό peeling εννοούμε την πρόκληση ελεγχόμενου τραύματος με την εφαρμογή ενός ή περισσότερων χημικών παραγόντων στο δέρμα που έχει ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση μέρους ή ολόκληρης της επιδερμίδας και την αναδιάταξη του κολλαγόνου, που βοηθούν στη βελτίωση της φωτογήρανσης, των ρυτίδων και των διαταραχών μελάγχρωσης (καφέ κηλίδες και μέλασμα). Διακρίνεται σε επιφανειακό, μέσου βάθους και βαθύ peeling. Στο πολύ ελαφρύ επιφανειακό peeling η καταστροφή φτάνει μέχρι την ακανθωτή στιβάδα, ενώ στο ελαφρύ επιφανειακό peeling η καταστροφή εκτείνεται σε ολόκληρη την επιδερμίδα και στο θηλώδες χόριο. Στο μέσου βάθους peeling η καταστροφή φτάνει μέχρι το άνω δικτυωτό χόριο και στο βαθύ η καταστροφή φτάνει μέχρι το μέσο δικτυωτό χόριο.

Μηχανισμός δράσηςΗ βελτίωση στην εμφάνιση του γηρασμένου δέρματος οφείλεται στην απολεπιστική δράση που ασκείται στο επίπεδο της επιδερμίδας καθώς και στον τραυματισμό του δέρματος που επάγει μία απόκριση επούλωσης με συνέπεια τη διέγερση των ινοβλαστών και την επακόλουθη σύνθεση κολλαγόνου και την αναδιάταξή του με παράλληλη πορεία των ινιδίων. Η βελτίωση συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες μετά το peeling)

Ενδείξεις

 • Βαθύς καθαρισμός και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
 • Θαμπό, κουρασμένο δέρμα
 • Ρύθμιση λιπαρότητας, διατεταμένοι πόροι δέρματος
 • Ανανέωση και πρόληψη της γήρανσης του δέρματος
 • Βελτίωση των ρυτίδων του δέρματος που έχουν ήδη δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου και λόγω φωτογήρανσης
 • Μέλασμα, πανάδες
 • Ενεργός ακμή, ατροφικές ουλές ακμής

Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται το χημικό peeling;

Η συχνότητα εφαρμογής του peeling εξαρτάται από το είδος του (επιφανειακό, μέτριο ή βαρύ). Το επιφανειακό γίνεται κάθε 15-20 μέρες και χρειάζονται 3-6 συνεδρίες κάθε χρόνο για καλύτερα αποτελέσματα. Συστήνεται ιδιαίτερα για χώρες με έντονη ηλιοφάνεια όπως η Ελλάδα και για σκούρους φωτότυπους. Είναι ασφαλές, έχει μικρή πιθανότητα επιπλοκών και δεν απαιτεί παραμονή στο σπίτι για την επούλωση. Το μέτριο μπορεί να επαναληφθεί μετά από 2 μήνες, ενώ το βαρύ γίνεται μία φορά το χρόνο αλλά απαιτεί παραμονή στο σπίτι για 7-10 μέρες και έχει μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών. Αφού γίνει ο πρώτος κύκλος των peelings συνίσταται να γίνονται κάθε χρόνο 1-3 επαναληπτικά peeling για συντήρηση και βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Ποιες εποχές του χρόνου επιτρέπεται το peeling;

Η καλύτερη χρονική περίοδος είναι από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, που η ηλιοφάνεια δεν είναι ιδιαίτερα έντονη οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης. Ωστόσο υπάρχουν τα summer peels (καλοκαιρινά peelings) τα οποία είναι πιο ελαφριά και επιτρέπεται να γίνουν το καλοκαίρι. Ανανεώνουν την επιδερμίδα και προσδίδουν λάμψη χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης λόγω της ιδιαίτερης χημικής τους δομής που τα καθιστά ασφαλή.

Αγωγή προετοιμασίας

Η αγωγή προετοιμασίας με τις κρέμες που υποδεικνύει ο ιατρός σας πρέπει να εφαρμόζεται για 15-20 ημέρες πριν από το peeling. Η αγωγή αυτή καθιστά το peeling πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές. Προκαλεί μια μικροαπολέπιση που διευκολύνει την διείσδυση του peeling, επιταχύνει την επούλωση του δέρματος και εμποδίζει την πρόκληση μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης σε ευαίσθητα δέρματα. Η αγωγή προετοιμασίας πρέπει να διακόπτεται πέντε (5) ημέρες πριν το επόμενο peeling. Μετά το peeling η αγωγή προετοιμασίας συνεχίζεται όταν το δέρμα επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση, συνήθως 5-7 ημέρες μετά το peeling.

Η θεραπεία Cryolift III αποτελεί τη λεγόμενη ιατρική δερμοκρυοηλεκτροφόρεση η οποία, μέσω της τεχνολογίας Peltier, επιτυγχάνει την τόνωση των δερματικών ιστών. Η επαγγελματική συσκευή FILORGA παρέχει δύο τύπους δερματικής αναζωογόνησης, εισάγοντας τα πρωτόκολλα της FILORGA Professional σε μια νέα εποχή αντιγήρανσης.

Η μέθοδος cryolift III αποτελεί προϊόν ιατρικής έρευνας και χαρακτηρίζεται από έναν τέλειο συνδυασμό της βιοδιεγερτικής επίδρασης του cryoplasty (κρυοθεραπεία) και της διείσδυσης των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα.

Η μέθοδος cryoplasty εκμεταλλεύεται το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο Peltier. Ο Γάλλος φυσικός Jean Peltier ανακάλυψε ότι όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διέρχεται από δύο διαφορετικά υλικά τα οποία ενώνονται σ’ ένα σημείο, το σημείο αυτό, ανάλογα με τη φορά του ηλεκτρικού ρεύματος, ψύχεται ή θερμαίνεται. Το cryolift III χρησιμοποιεί αυτή την ιδιότητα για να παρέχει σταθερή και συνεχή ηλεκτρονική ψύξη. Η cryotherapy βασίζεται στην ταχεία μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος και κατόπιν στην αγωγή της ψύξης στις βαθύτερες στοιβάδες του. Η μεταφορά του ψύχους κατά την εφαρμογή της κρυογόνου πηγής στο δέρμα (κεφαλή cryolift) πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος.

Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται από το δερματικό ιστό δύο μηχανισμοί αγωγιμότητας, η άμεση επαφή και η συναγωγή, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας την αρτηριακή και φλεβική μικροκυκλοφορία, οδηγούν το ψύχος στο βάθος του χορίου. Με τον τρόπο αυτό με τη μέθοδο cryoplasty® επιτυγχάνονται τρεις κύριες δράσεις:

Βασικές δράσεις:

 1. Ελεγχόμενη αναλγησία.
 2. Dermocryophoresis. Η θερμορρύθμιση του χορίου του δέρματος οδηγεί σε ταχεία διαδοχή αγγειοσυστολής και αγγειοδιαστολής της μικροκυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να επάγεται ένα φαινόμενο άντλησης. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται διανομή των ενεργών συστατικών με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα.
 3. Οξυγόνωση του δέρματος: η ενεργοποίηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας προάγει την οξυγόνωση των κυττάρων, βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους.

Ο μηχανισμός αυτής της τριπλής δράσης σε συνδυασμό με τη σύνθεση των ενεργών, υψηλής αποτελεσματικότητας, υλικών FILORGA SKIN PERFUSION συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα της αναδιαμόρφωσης του προσώπου, του λαιμού και του στήθους.

Στόχος μεθόδου:

 • Επιδερμίδα
 • Χόριο
 • Υπόδερμα (ανώτερα στρώματα)
 • Μικροκυκλοφορία αίματος
 • Ελεύθερες νευρικές απολήξεις
 • Αποτελέσματα:
 • Καταπολέμηση της χαλάρωσης των ιστών
 • Λείανση ρυτίδων
 • Αναδιαμόρφωση της δομής του προσώπου

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΔΙΟΔΙΚΟ SOPRANO BY ALMA

Το Διοδικό LASER Soprano Beauty Remove, της Αμερικάνικης εταιρίας ALMA, συνδυάζει την τεχνολογία του Διοδικού LASER, με την πατενταρισμένη τεχνολογία SHR. Παρέχει αποτελεσματική λύση, για την μόνιμη αποτρίχωση, αφήνοντας ένα μεταξένιο και λείο δέρμα.
Γρήγορη και άνετη αποτρίχωση με το LASER Soprano Beauty Remove

 • Ανώδυνο (No Pain – All gain)
 • Αποτελεσματικό, ασφαλές, αξιόπιστο*
 • Για κάθε Φωτότυπο* (χρώμα επιδερμίδας) και περιοχή
 • Εφαρμόζεται 365 μέρες τον χρόνο. Ακόμα και το καλοκαίρι και σε μαυρισμένο δέρμα*
 • Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης. Επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας
  *Στοιχεία αποδεδειγμένα από πολλές και καλά σχεδιασμένες κλινικές μελέτες.

Τι είναι το Διοδικό LASER;

Το Διοδικό LASER, εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος στα 810nm. Παράγει μεγάλο μήκος κύματος, κάνοντας το να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας, άρα πετυχαίνουμε λιγότερη επιδερμική απορρόφηση κι αποφυγή εγκαύματος.

Η ενέργεια του LASER, απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, οδηγείται στη ρίζα της , προκαλώντας καταστροφή των αναγεννητικών κύτταρων της.

Είναι κατάλληλο κυρίως για φωτότυπους δέρματος IV έως V, δηλαδή για όσους έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαυρίζουν από τον ήλιο εύκολα. Επίσης γίνεται και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε μαυρισμένα δέρματα ή σε άτομα που κάνουν σπορ στον ήλιο και είναι μαυρισμένα όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε σκουρόχρωμη επιδερμίδα ή τους καλοκαιρινούς μήνες;

Αν ένα δέρμα εκτίθεται στον ήλιο, το Διοδικό LASER, με το σύστημα SHR, είναι λιγότερο τραυματικό για την επιδερμίδα. Μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα, αμέσως μετά την συνεδρία.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως επιτρέπεται να έχετε καεί από τον ήλιο και μετά να κάνετε αποτρίχωση LASER ή αμέσως μετά το Διοδικό LASER, να πάτε για ηλιοθεραπεία ή Solarium.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Συνήθως απαιτούνται κατά μέσο όρο σε 8 συνεδρίες. Η συχνότητα των επισκέψεων έχουν ως εξής: οι πρώτες 2 – 3 συνεδρίες, κάθε 1 με 1,5 μήνα και οι υπόλοιπες κάθε 1,5 με 2 μήνες. Όταν δηλαδή οι τρίχες επανεμφανίζονται.

Η ανδρική τριχοφυΐα είναι πιο επίμονη, λόγω των ανδρογόνων. Οπότε μπορεί να επιμείνει ένα 10% – 20% τριχοφυϊας. Αυτές όμως οι τρίχες θα είναι πολύ λεπτές κι ανοικτόχρωμες. Επίσης να αραιώσουν πολύ τα διαστήματα που εμφανίζονται.

Είναι όντως μόνιμη η αποτρίχωση με Διοδικό LASER;

Η αποτρίχωση με Διοδικό LASER, είναι μόνιμη αποτρίχωση για τις περιοχές του σώματος που δεν είναι ανδρογονοεξαρτόμενες.
Δηλαδή για τα:

 • Πόδια
 • Μπικίνι
 • Μασχάλες
 • Φρύδια

Όλες οι άλλες περιοχές (κοιλιά, στέρνο, μέση, πλάτη, πρόσωπο, χέρια) επηρεάζονται από τα ανδρογόνα και δεν μπορούμε να μιλάμε για μόνιμη αποτρίχωση, αλλά για μείωση και βελτίωση της τριχοφυΐας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατά μέσο όρο 8 συνεδριών, μπορεί οι άνδρες, να χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες 1 – 2 φορές/χρόνο.

Για ποια τριχοφυΐα δεν είναι κατάλληλη η αποτρίχωση με LASER;

Για το ξανθό και χνοώδες τρίχωμα. Δεν υπάρχει αρκετή μελανίνη στην τρίχα, για να απορροφηθεί η ενέργεια του LASER, και να φτάσει μέχρι την ρίζα της και να την καταστρέψει.

Πονάει η αποτρίχωση με το Διοδικό LASER, Soprano Beauty Remove;

Η κεφαλή του Διοδικού LASER, Soprano Beauty Remove, διαθέτει σύστημα ψύξης με Ζαφείρη, που φτάνει σε θερμοκρασία μέχρι -3 βαθμούς Κελσίου.

Το σύστημα ψύξης με Ζαφείρη, έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Κάνει την συνεδρία ανώδυνη, αφού τις περισσότερες φορές αισθάνεστε την κρύα κεφαλή κι όχι κάψιμο.
 • Μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του Διοδικού LASER;

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος αποτρίχωσης LASER, εξαρτάται από την ποιότητα του μηχανήματος, αλλά κυρίως από το ποιος το χειρίζεται καθώς και αν το σύστημα συντηρείται σωστά.

Στο Nefer, τα τηρούμε όλα:

 • Η αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά από αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ, την οποία έχουμε διδαχθεί, στην διάρκεια των σπουδών μας, γνωρίζοντας τον τρόπο δράσης, όλων των LASER και τους τρόπους προστασίας και μας επιτρέπεται νόμιμα, να εφαρμόζουμε με ασφάλεια.
 • Το Διοδικο LASER Soprano Beauty Remove, είναι κατασκευασμένο από την Αμερικάνικη εταιρία ALMA, η οποία είναι μια από τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες LASER. Το συγκεκριμένο LASER, χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία SHR.

Με την Τεχνολογία SHR (Super Hair Removal), η αισθητικός κινεί επαναλαμβανόμενα την κεφαλή του LASER, στην περιοχή που γίνεται η αποτρίχωση (in motion technique).

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα:

 1. την πλήρη κάλυψη της περιοχής, χωρίς να αφήνει κενά σημεία, λόγω της συνεχόμενης κίνησης της κεφαλής και της επαναληψιμότητας.
 2. την σταδιακή θέρμανση της επιδερμίδας, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο εγκαύματος. Αυτό το καθιστά ασφαλές κι αποτελεσματικό, ακόμα και για μελαχρινό ή μαυρισμένο δέρμα, ανεξαρτήτως, φωτότυπου – χρώματος της επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα, δεν εκτίθεται σε έναν μονό παλμό, με υψηλή θερμική ενέργεια, η οποία μπορεί και να τραυματίσει το δέρμα. Για να προστατευτεί το περιβάλλον δέρμα, χρησιμοποιούμε μικρούς, πολλαπλούς παλμούς με χαμηλή θερμική ενέργεια, μέχρι συνολικά να παραχθεί και να συσσωρευθεί στην επιλεγμένη περιοχή, η κατάλληλη θερμοκρασία που επιφέρει την θερμική καταστροφή του θύλακα της τρίχας, αποτρέποντάς τον να ξανααναπτυχθεί.

Το Διοδικό LASER, μπορεί να αντιμετωπίσει την θυλακίτιδα;

Όποιο LASER Αποτρίχωσης κι αν επιλέξετε, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την θυλακίτιδα. Η θυλακίτιδα, εμφανίζεται σε ορισμένα άτομα, μετά από αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί. Στη συνέχεια η τρίχα γυρίζει μέσα στο δέρμα, ερεθίζοντας τον τριχοσμηγματογόνο θύλακα. Έτσι η περιοχή γύρω από κάθε τριχικό θύλακα είναι κόκκινη και μπορεί να εμφανίσει σπυράκια, δυσχρωμίες ή ουλές σε ποιο ευαίσθητα δέρματα. Έτσι όταν κάνουμε LASER για μόνιμη αποτρίχωση, φεύγει και ο παράγοντας που ερεθίζει τον θύλακα της τρίχας, αφήνοντας ένα δέρμα λείο, χωρίς κοκκινίλες και “γκρι” σκιά κάτω από το δέρμα.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;

Οι συνεδρίες διαρκούν από λίγα λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή που θα εφαρμοστούν.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε τους χρόνους για κάποιες περιοχές που εφαρμόζεται η αποτρίχωση με LASER:

Περιοχή εφαρμογής

Διάρκεια 

Πλάτη

45′

Στέρνο – Κοιλιά

45′

Πόδια

60′

Μασχάλες

10′

Αυχένας

15’

Χέρια

30′ – 40′

Πώς γίνεται η διαδικασία

 • Καθαρίζουμε την περιοχή από τυχόν make up, αρώματα ή αποσμητικό
 • Οριοθετούμε την υπό αποτρίχωση περιοχή
 • Κόβουμε τις τρίχες
 • Εφαρμόζουμε τζελ υπερήχων
 • Εφαρμόζουμε το Διοδικό LASER
 • Εφαρμόζουμε καταπραϋντική κρέμα
 • Εφαρμόζουμε αντηλιακή κρέμα

Δεν επιτρέπεται να κάνετε LASER

 • Αν λαμβάνετε κάποια φάρμακα, που προκαλούν φωτοευαισθησία
 • Αν λαμβάνετε αντιφλεγμονώδη φάρμακα την τελευταία εβδομάδα (mesulid, voltaren, ponstan)
 • Αν κάνετε τοπική εφαρμογή Τρετινοϊνης ή Ρετινόλης
 • Αν υποβάλλεστε σε θεραπεία ακμής, με ισοτρετινοϊνη
 • Αν έχετε κάνει τατουάζ η μόνιμο μακιγιάζ στη περιοχή της εφαρμογής.
 • Αν έχετε λεύκη (υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτηθεί)
 • Αν είστε έγκυος
 • Αν έχετε καεί από τον ήλιο ή το solarium.
 • Αν θέλετε να πάτε για ηλιοθεραπεία, ακριβώς μετά την αποτρίχωση με το LASER Soprano Beauty Remove

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την συνεδρία με το Διοδικό LASER

 • Αν το δέρμα είναι καμένο (από ήλιο ή solarium) πρέπει να περιμένετε μέχρι να υποχωρήσει το κάψιμο.
 • Αν χρησιμοποιείτε αυτομαυριστικές κρέμες ή κάνετε μαύρισμα με αερογράφο, πρέπει να σταματήσετε την εφαρμογή τους 15 μέρες πριν την αποτρίχωση με LASER.
 • Μην αποχρωματίζετε, αποτριχώνετε με κερί τις τρίχες σας, 4 – 5 εβδομάδες πριν και μετά τις συνεδρίες.
 • Μπορείτε να ξυρίσετε τις τρίχες 1 – 2 μέρες πριν την συνεδρία – στο σώμα (μετά από συνεννόηση με την αισθητικό).

Τι πρέπει να προσέξετε μετά την συνεδρία με το Διοδικό LASER

 • Πρέπει να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με τακτική ανανέωση του (κάθε 1 – 2 ώρες)
 • Αποφυγή έντονης έκθεσης – εγκαύματος στον ήλιο ή σε solarium
 • Μην χρησιμοποιείτε αποσμητικό για 24 ώρες (όταν κάνετε LASER στην μασχάλη).
 • Μην τρίβετε την περιοχή με peeling ή με άγριο σφουγγάρι
 • Μην τραβάτε τις τρίχες με κερί ή τσιμπιδάκι.
 • Αμέσως μετά την αποτρίχωση με Διοδικό LASER, η περιοχή μπορεί να γίνει ροζ ή κόκκινη και να δημιουργηθεί ερύθημα, κάτι που αναμένουμε και είναι εντελώς φυσιολογικό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι 2 – 3 μέρες.

Άλλες πληροφορίες

 • Οι τρίχες που έχουμε κόψει πριν εφαρμόσουμε το LASER, δεν μακραίνουν (όπως θα μάκραιναν αν δεν είχαμε κάνει LASER) και τελικά πέφτουν 15 – 20 μέρες μετά την συνεδρία. Δεν προκαλεί εξάχνωση των τριχών, όπως το LASER Αλεξανδρίτη.
 • Σε περίπτωση που εμφανιστούν τρίχες πριν από την επόμενη συνεδρία, το ξύρισμα επιτρέπεται στην περιοχή.
 • Σε περίπτωση που ακολουθείτε κάποια θεραπευτική αγωγή, οφείλετε να ενημερώσετε την αισθητικό σας – κατά την λήψη του ιστορικού σας – γιατί κάποια φάρμακα κάνουν φωτοευαίσθητη την επιδερμίδα σας, όσο τα λαμβάνετε.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Τι είναι

Είναι μία νέα, μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί θερμικό  υπέρηχο για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί  χρόνο ανάρρωσης.

Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.

Η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, που ήδη έχουν παρουσιάσει γήρανση, αλλά και σε μικρότερες ηλικίες (35-40 χρονών), με σκοπό την καθυστέρηση εμφάνισης της γήρανσης και τη διατήρηση ενός νεανικού και σφριγηλού προσώπου.

Πώς λειτουργεί

Με την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), επιτυγχάνουμε ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος  εστιάζοντας με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που χειρουργεί ο γιατρός στην περίπτωση  του χειρουργικού  lift. Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.

Τέλεια σύσφιξη για προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ.

Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη χρήση!

CRYOLIFT  IV  ΓΕΝΙΑΣ

Η θεραπεία Cryolift IV  γενιάς  αποτελεί τη λεγόμενη ιατρική δερμοκρυοηλεκτροφόρεση η οποία, μέσω της τεχνολογίας Peltier, επιτυγχάνει την τόνωση των δερματικών ιστών. Η επαγγελματική συσκευή FILORGA παρέχει δύο τύπους δερματικής αναζωογόνησης, εισάγοντας τα πρωτόκολλα της FILORGA Professional σε μια νέα εποχή αντιγήρανσης.

Η μέθοδος Cryolift IV  γενιάς  αποτελεί προϊόν ιατρικής έρευνας και χαρακτηρίζεται από έναν τέλειο συνδυασμό της βιοδιεγερτικής επίδρασης του cryoplasty (κρυοθεραπεία) και της διείσδυσης των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα.

Η μέθοδος cryoplasty εκμεταλλεύεται το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο Peltier. Ο Γάλλος φυσικός Jean Peltier ανακάλυψε ότι όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διέρχεται από δύο διαφορετικά υλικά τα οποία ενώνονται σ’ ένα σημείο, το σημείο αυτό, ανάλογα με τη φορά του ηλεκτρικού ρεύματος, ψύχεται ή θερμαίνεται. Το cryolift III χρησιμοποιεί αυτή την ιδιότητα για να παρέχει σταθερή και συνεχή ηλεκτρονική ψύξη. Η cryotherapy βασίζεται στην ταχεία μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος και κατόπιν στην αγωγή της ψύξης στις βαθύτερες στοιβάδες του. Η μεταφορά του ψύχους κατά την εφαρμογή της κρυογόνου πηγής στο δέρμα (κεφαλή cryolift) πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος.

Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται από το δερματικό ιστό δύο μηχανισμοί αγωγιμότητας, η άμεση επαφή και η συναγωγή, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας την αρτηριακή και φλεβική μικροκυκλοφορία, οδηγούν το ψύχος στο βάθος του χορίου. Με τον τρόπο αυτό με τη μέθοδο cryoplasty® επιτυγχάνονται τρεις κύριες δράσεις:

Βασικές δράσεις:

 1. Ελεγχόμενη αναλγησία.
 2. Dermocryophoresis. Η θερμορρύθμιση του χορίου του δέρματος οδηγεί σε ταχεία διαδοχή αγγειοσυστολής και αγγειοδιαστολής της μικροκυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να επάγεται ένα φαινόμενο άντλησης. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται διανομή των ενεργών συστατικών με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα.
 3. Οξυγόνωση του δέρματος: η ενεργοποίηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας προάγει την οξυγόνωση των κυττάρων, βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους.

Ο μηχανισμός αυτής της τριπλής δράσης σε συνδυασμό με τη σύνθεση των ενεργών, υψηλής αποτελεσματικότητας, υλικών FILORGA SKIN PERFUSION συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα της αναδιαμόρφωσης του προσώπου, του λαιμού και του στήθους.

Στόχος μεθόδου:

 • Επιδερμίδα
 • Χόριο
 • Υπόδερμα (ανώτερα στρώματα)
 • Μικροκυκλοφορία αίματος
 • Ελεύθερες νευρικές απολήξεις

Αποτελέσματα:

 • Καταπολέμηση της χαλάρωσης των ιστών
 • Λείανση ρυτίδων
 • Αναδιαμόρφωση της δομής του προσώπου

SINUREF  DEEP THERAPY

Σε τι διαφέρει το κοινό κρυολόγημα από την εποχική γρίπη;

Το να διαχωρίσει κανείς τα συμπτώματα του κρυολογήματος από εκείνα της γρίπης μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο, αλλά, σε γενικές γραμμές τα άτομα με κοινό κρυολόγημα  η καταρροή, ή η βουλωμένη μύτη είναι πιο συχνά συμπτώματα.

Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που συμβαίνει κάθε χρόνο από το φθινόπωρο, με την περίοδο αιχμής για τη γρίπη στο βόρειο ημισφαίριο να εκτείνεται από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. Προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των ηλικιών.

Τα συμπτώματα της γρίπης συνήθως εμφανίζονται ξαφνικά και περιλαμβάνουν:

 • Πυρετό (συνήθως υψηλό)
 • Πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς, αλλά και γύρω από τα μάτια
 • Γενικευμένη αδυναμία
 • Χλωμό δέρμα και κόκκινα, υγρά μάτια
 • Πονοκέφαλο
 • Ξηρό βήχα
 • Πονόλαιμο και υδαρή απαλλαγή από τη μύτη (συνάχι) ή ρινική συμφόρηση (μπούκωμα)
 • Έμετο ή διάρροια, ιδιαίτερα στα παιδιά

Ποια είναι η περίοδος επώασης της γρίπης στους ενήλικες;

Η περίοδος επώασης είναι ο χρόνος μεταξύ της έκθεσης στον ιό και της εμφάνισης των συμπτωμάτων της ασθένειας. Η περίοδος επώασης για τη γρίπη είναι από δύο έως τέσσερις ημέρες.

Είναι γρίπη ή κρυολόγημα;

Το κοινό κρυολόγημα είναι μια ήπια λοίμωξη που συχνά προκαλείται από ιούς, 

διαφορετικούς από εκείνους της γρίπης.

Το να διαχωρίσει κανείς τα συμπτώματα του κρυολογήματος από εκείνα της γρίπης μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο, αλλά, σε γενικές γραμμές τα άτομα με κοινό κρυολόγημα  η καταρροή, ή η βουλωμένη μύτη είναι πιο συχνά συμπτώματα

Ενώ τα άτομα με γρίπη:

 • αρρωσταίνουν πιο ξαφνικά
 • φαίνονται πολύ πιο άρρωστα
 • αισθάνονται πολύ μεγαλύτερη εξασθένηση
 • έχουν υψηλότερο πυρετό
 • έχουν πόνους στο σώμα
 • κόπωση
 • ξηρός βήχας

Συχνά τα ανωτέρω συπτώματα είναι η αιτία της δημιουργίας της ιγμοριτιδας,αλλεργικής ρινίτιδας κ.α 

Δεν υπήρχε αποτελεσματική θεραπεία μέχρι σήμερα.  

Σύγχρονες μελέτες απέδειξαν πως ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και παλμών σε βάθος έως 0.3 χιλιοστών συμβάλει στην αποτελεσματική λύση του προβλήματος.

compare-08
unnamed (8)

Τηλεφωνική Επικοινωνία

21 8218 0283