Μικρά μυστικά για… μεγάλες βλεφαρίδες!

Περιποιήσου τις βλεφαρίδες σου για να κλέψεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό μακιγιάζ!

Πως όμως θα καταφέρετε να τις δυναμώσετε; 5 tips θα σας δώσουν τη λύση:

  1. Μην χρησιμοποιείς μάσκαρα καθημερινά, καθώς οι βλεφαρίδες με το συνεχές μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ εξασθενούν και το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.
  2. Μην χρησιμοποιείς την παλιά σου μάσκαρα, καθώς επειδή είναι ξεραμένη, θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να κολλήσουν μεταξύ τους, κάτι που τις ταλαιπωρεί και κάνει και το ντεμακιγιάζ πιο δύσκολο. Γενικά, επέλεξε ένα ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών που αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται να τρίβεις και να ταλαιπωρείς τα μάτια και τις βλεφαρίδες.
  3. Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο μολύβι ή eye liner στο περίγραμμα των ματιών σου και να ολοκληρώσεις με άφθονη μάσκαρα. Απόφυγε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς η διαδικασία της τοποθέτησης εξασθενεί τις δικές σου και μακροπρόθεσμα έχεις το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  4. Μην κάνεις τακτική χρήση του ειδικού ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες, ειδικά πάνω από τη μάσκαρα, καθώς έχει την τάση να τις «σπάει». Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς το ψαλίδι σε “γυμνές” βλεφαρίδες και εφόσον τις κάνει πιο γυριστές να περνάς τη μάσκαρα από πάνω.
  5. Αν η μάσκαρα σου έχει τελειώσει, αλλά δεν έχετε τη δεδομένη στιγμή να χρησιμοποιήσετε καινούργια, τότε μέσα στη συσκευασία της παλιάς ρίξε λίγο ελαιόλαδο και ανακίνησε την. Οι βλεφαρίδες σου θα μαλακώσουν και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

www.ygeiaonline.gr