Τα 5 μυστικά για το απόλυτο μακιγιάζ του φλερτ

Αν νομίζεις πως ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη και το αγαπημένο σου σμόκι-άι θα κάνουν τον άντρα που σε ενδιαφέρει να τρέχει με γοργούς ρυθμούς προς το μέρος σου, θα εκπλαγείς να μάθεις πως γενικά το έντονο μακιγιάζ απωθεί τους άντρες από το να σε πλησιάσουν τουλάχιστον για πρώτη φορά ενώ ένα πιο απλό και καθημερινό λουκ σε κάνει πιο προσιτή και δεν αποκλείεται να τον στείλει κοντά σου.

Παρακάτω θα μάθεις τα μυστικά για το μακιγιάζ που θα τον κάνει να τρέξει κοντά σου!

Διαπεραστικό βλέμμα ναι αλλά χωρίς υπερβολές:

Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου χωρίς όμως να έχεις ένα κραυγαλέο αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να τραβήξεις την γραμμή του άι-λάινερ σου στο επάνω βλέφαρο και να τονίσεις με μια διακριτική και λεπτή γραμμή τα μάτια σου. Το χρώμα της βάσης δεν πρέπει να είναι έντονο. Αρκεί μια απαλή μπεζ σκιά και από επάνω η γραμμή του άι-λάινερ για να κάνει το βλέμμα σου ακαταμάχητο.

Προσοχή: Άφησε τη σκούρα σκιά βάσης για το σμόκι-άι για κάποια άλλη στιγμή αφού για τους περισσότερους άντρες το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αρκετά έντονο και δεν αποκλείεται αν ειδικά το κάνεις με μαύρη σκιά να πιστέψει ο άντρας που σε ενδιαφέρει πως έχεις χτυπήσει.

Έντονα χείλη, καλύτερα όχι:

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους όμως στην πολύ έντονη εκδοχή του στα χείλη σου δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν θέλεις οπωσδήποτε να το φορέσεις πτροτίμησε την πιο απαλή εκδοχή του με την απόχρωση να δείχνει όσο πιο φυσική μπορείς.

Ρουζ μάγουλα, σίγουρα ναι:

Το ρουζ είναι με το μέρος σου αρκεί να μην το παρακάνεις και είναι υπερβολικό! Καλό θα ήταν να δώσεις μια ροζ όψη στα μάγουλα σου που θα σου χαρίσει γενικά μια όψη υγείας σε όλο το πρόσωπο απλά πρόσεξε μην το παρακάνεις με το ροζ ρουζ γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου καλό! Girlie pink ή απαλό ροδακινί είναι ιδανικό για το φυσικό μακιγιάζ που θα τον κάνει να πιστέψει πως τα μάγουλα σου έχουν κοκκινίσει φυσικά.

Απαλά χρώματα στα βλέφαρα:

Όλα τα έντονα χρώματα για τα βλέφαρα σου γίνονται απαγορευτικά αφού το ζητούμενο είναι τα μάτια σου να δείχνουν σαν να μην τα έχεις βάψει καν!

Μπορείς πολύ απλά να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια με κονσίλερ (λίγο πάντα σε ποσότητα) και να μην βάλεις καθόλου σκιά ή με το πινέλο του ρουζ να απλώσεις λίγο ρουζ στα βλέφαρα σου, έτσι ώστε να πάρουν μια απαλή ροζ απόχρωση. Μια μπεζ ή γήινη απαλή καφέ σκιά είναι ιδανική για ένα διακριτικό μακιγιάζ.

Σαγηνευτικό άρωμα:

Τέλειο το μακιγιάζ αλλά μην ξεχνάς να φορέσεις και το άρωμα-υπογραφή σου που θα σε κάνει ακόμη πιο ελκυστική.

www.ygeiaonline.gr